Welke producten biedt P&E Lowlands voor de energietransitie?

27-06-2019

Welke producten biedt P&E Lowlands voor de energietransitie__1

Werkt u met verbrandingsmotoren en ziet u op tegen de energietransitie? Begrijpelijk. Het is een grote en complexe overgang maar het is wel mogelijk. Bij P&E Lowlands zetten we ons in op energie-efficiëntie en slimme aandrijvingen. Wat ons betreft kan de wereld in de toekomst louter draaien op hernieuwbare energiebronnen. Ook uw aandrijving.

Blue Economy

We passen een goed doordachte aanpak toe en volgen daarbij de principes van de Blue Economy. Een wereld waarin alles wordt hergebruikt. En dat betreft ook uw verbrandingsmotoren. De verbrandingsmotor heeft ten onrechte een slechte naam gekregen, doordat ze veelal werken op fossiele brandstoffen. We moeten inderdaad afscheid nemen van fossiele brandstoffen, maar niet van de verbrandingsmotor. Deze kan hergebruikt worden met behulp van hernieuwbare energiebronnen.

Heeft u vragen over de energietransitie?

Welke producten biedt P&E Lowlands voor de energietransitie__2

Yuchai motoren

De Chinese motorenfabrikant Yuchai is voor ons de ideale partner om de energietransitie te kunnen realiseren wat betreft de verbrandingsmotor. Hun motoren voldoen aan de meest recente emissienormen. De fabrikant loopt hierin voorop en zal Yuchai motoren produceren die gedeeltelijk of voor 100 procent kunnen werken op hernieuwbare energiebronnen. Vandaag is dat nog op biomassa, maar in de toekomst op waterstof.

Elco motoren

Naast Yuhai motoren zijn we EU dealer van het Amerikaanse merk Elco. Dit is de fabrikant van gepatenteerde elektrische aandrijfmotoren voor de scheepvaart. Ze produceren zowel de elektrische binnenboordmotor als de elektrische buitenmotor. De motoren werken volgens het principe van de inductiemotor. Deze vindt u ook in moderne elektrische auto’s die het hoogste rendement hebben. Hierdoor zal u meer NM uit uw batterij halen.

Consultant duurzaamheid

Wilt u verantwoord ondernemen, duurzaam produceren en meer weten over de Yuchai motoren of Elco motoren die wij u kunnen leveren? Onze consultant duurzaamheid gaat graag met u in gesprek om u advies te geven op gebied van hernieuwbare energie. Hij denkt met u mee en onderzoekt wat voor u mogelijk is, zodat u een duurzaamheidstraject ingaat dat past bij uw bedrijf.

Heeft u vragen over de energietransitie?

Partagez cet article:

Ce site web utilise des cookies

Nous utilisons des cookies pour améliorer votre expérience. Lire la suite

Fermer