Naar hernieuwbare energie

2USP-home-PELowlands

ADVISEUR DUURZAAMHEID

2USP-home-PELowlands

KENNIS EN KUNDE IN HUIS

2USP-home-PELowlands

STAPPENPLAN

De energietransitie naar hernieuwbare energie

p&e_lowlands_themapagina2

Ziet u op tegen de energietransitie? Als adviseur duurzaamheid staan wij u graag terzijde. Wij hebben de kennis, kunde en machinebouw onderdelen in huis. Daarbij hebben we een overzichtelijk, haalbaar stappenplan ontwikkeld zodat u geleidelijk aan over kunt gaan op duurzaam produceren.

Wat zijn de laatste ontwikkelingen op het gebied van de energietransitie?

De energietransitie is in volle gang. Nieuwe ontwikkelingen en scherpere wetgeving op gebied van benzine en dieselmotoren zijn aan de orde van de dag. Ziet u het bos nog door de bomen? Wat zal het eindpunt zijn? Bij P&E Lowlands volgen we de ontwikkelingen op de voet wat betreft de verbrandingsmotor. We nemen ze even met u door, zodat u weer helemaal op de hoogte bent.

Welke producten biedt P&E Lowlands voor de energietransitie?

Werkt u met verbrandingsmotoren en ziet u op tegen de energietransitie? Begrijpelijk. Het is een grote en complexe overgang. Maar het is wel mogelijk. Bij P&E Lowlands, adviseur in duurzaamheid, zetten we ons in op energie-efficiëntie en slimme aandrijvingen. Wat ons betreft kan de wereld in de toekomst louter draaien op hernieuwbare energiebronnen. Ook uw motoren.

Neem contact op

"We passen een goed doordachte aanpak toe en volgen daarbij de principes van de Blue Economy. Een wereld waarin alles wordt hergebruikt."

"Elektrische aandrijvingen vormen een belangrijke schakel voor de energietransitie."

"Hoe ziet de toekomst eruit waarin verantwoord ondernemen en duurzaamheid centraal staan?"

Als consultant duurzaamheid willen we u graag bijstaan bij de overgang naar 100 procent hernieuwbare energie.

Waarom is de overgang naar 100 procent hernieuwbare energie geen probleem?

“De overgang naar 100 procent hernieuwbare energie is geen probleem?” Inderdaad. De natuur beschikt over een enorme, bijna onuitputtelijke hoeveelheid energie. De zon, de wind, het water: het zijn allemaal energiebronnen. Tijdens de energietransitie zullen we hierop overgaan en gedag zeggen tegen fossiele brandstoffen. Bij P&E Lowlands streven we ernaar een grote bijdrage te leveren aan deze energietransitie, met behulp van onze kennis, kunde en machinebouw onderdelen.

p&e_lowlands_themapagina1

Hoe ziet het stappenplan van P&E Lowlands eruit voor de scheepvaart? 

Wilt u verantwoord ondernemen en inzetten op duurzaam produceren? Maar varen uw schepen nog op verbrandingsmotoren? Het is vrijwel niet mogelijk in één keer over te stappen op 100 procent hernieuwbare energiebronnen. Hier is tijd voor nodig en een juiste plan van aanpak. Adviseur duurzaamheid P&E Lowlands staat u graag terzijde tijdens deze overgang. Wij hebben hiervoor de kennis, kunde en machineonderdelen in huis. Aan de hand van een overzichtelijk, haalbaar stappenplan zullen we u begeleiden tijdens de transitie naar 100 procent hernieuwbare energie.

Neem contact op

Ce site web utilise des cookies

Nous utilisons des cookies pour améliorer votre expérience. Lire la suite

Fermer