Wilt u elektrisch varen met een elektrische buitenboordmotor?

  • Stil varen dus ongestoord genieten
  • Geen verstoring van de natuur
  • Milieubewust omdat u geen CO2 produceert
  • Geen uitlaatgassen
  • Geen stank
  • Geen brandstofkosten
  • Minder liggeld

informatie aanvragen ▸

50-hp-electric-outboard-motor-pelowlands
2USP-home-PELowlands
ELCO DEALER
2USP-home-PELowlands
DUURZAME MOTOREN
2USP-home-PELowlands
EXPERT IN ELEKTRISCH VAREN

Hoe hard kan ik varen?

Met een elektrische buitenboordmotor kunt u even hard varen als met een benzine of dieselmotor. Hoe hard is per boot verschillend en ligt aan het planeren.

Hoe lang kan ik varen?

Als u uitgaat van een normale kruissnelheid, kunt u de hele dag varen. Maar als u niet de hele dag achter het stuurwiel wilt staan, kunt u gerust harder varen.

Hoe lang moet ik laden?

Heeft u de hele dag gevaren? Dan duurt het opladen van de accu 1 nacht. Vaart u korter? Dan kunt u meerdere dagen op 1 acculading varen.

P&E Lowlands is expert op het gebied van elektrisch varen en helpt u graag bij uw keuze voor een elektrische buitenboordmotor.

Moteurs hors-bord électriques

Welke buitenboordmotor is geschikt voor mij?

De zoektocht naar een geschikte elektrische buitenboordmotor is complex. Er zijn verschillende soorten en niet iedere elektrische buitenboordmotor zal voldoen aan uw wensen. P&E Lowlands is expert op het gebied van de elektrische buitenboordmotor.

Een borstelloze PMAC motor? 5 HP tot 50 HP? Een korte of een lange schacht? Stuurbevestiging of gasklepbediening? Als u vertelt wat voor jacht u heeft adviseren wij u de juiste motor. Eentje waarmee u lang en hard genoeg kunt varen, met een snel oplaadbare batterij.

Betrouwbaar, duurzaam en weinig onderhoud

Voor elektrisch varen leveren wij buitenboordmotoren van het merk Elco. De producten van dit A-merk bestaan uit een betrouwbare en duurzame constructie. Ze hebben weinig onderhoud nodig en gaan jarenlang mee.

Zorgeloos elektrisch varen

Een elektrische buitenboordmotor van Elco staat synoniem voor zorgeloos elektrisch varen. Hij beschikt over veiligheidsmaatregelen waarmee overbelasting en oververhitting worden voorkomen. Daarnaast heeft hij een consistent vermogen over het snelheidsbereik. Extra goed voor uw gemoedsrust zijn de batterij monitors die de zekerheid bieden dat u altijd veilig de haven zult bereiken.

Informatie aanvragen

Ce site web utilise des cookies

Nous utilisons des cookies pour améliorer votre expérience. Lire la suite

Fermer